rightthrume.webblogg.se

Älskade vän

Kategori: Eskilstuna

Sitter här och gråter just nu.
Känner mig så ensam utan Sanna, vi träffades senast igår men bara tanken på att inte träffas på en vecka förstör mig inifrån!
Så tänkte göra ett inlägg om min syster, själsfrände och bästa vän Sanna

Sanna och jag har känns varandra sen vi låg i magen då våra mammor har gått i samma klass sen lekis(sexårs) och vart bästa vänner sen dess.
Vi har vart med varandra sen urminnestider typ, från magen, till barnvagnen, genom skolan och snart ut i vuxenlivet och det är en av sakerna jag är mest stolt över i mitt liv, att vi fortfarande håller ihop efter 17 år av vänskap.
Men egentligen är det Sanna som ska vara stolt för det är i princip hon som står ut med mig, det är trots allt inte lätt o va bästa vän med nån som har depressions ADHD, men ändå så står hon ut med mig och vi har lika roligt varenda gång vi umgås(vilket är i princip varje dag). Alla kan ha en bästa vän men våran vänskap är starkare än så, vi är inte vänner längre, vi är som syskon. Jag säger alltid att Sanna är min syster för det är den rollen vi har tagit i varandras liv, vi har blivit som syskon för varandra och jag kan ärligt säga att våran vänskap aldrig kommer ta slut. Genom vått och torrt så kommer vi alltid stå tillsammans, starkare än någonsin

Älskar dig Sanna och saknar dig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: