rightthrume.webblogg.se

Thank you dear host

Kategori: Allmänt

Kom hem till Eskilstuna igår och drog direkt till Ella med mamma och Cecilia och när vi kom så var redan Ronja o Emma där och senare så kom Alicia. Fyfan va roligt vi hade! Drack allt från vin o cider till doulys o öl! Kom hem fyra pp natten haha, skit kul!

BUP = borde uppsöka proffs

Kategori: Allmänt

Då vare dags för bup igen då.... Lite delade känslor där känner jag. Det är skönt o åka dit men man känner sig lite som ett fucktard när man måste prata med en psykolog, speciellt när dom kanske ska utreda mig för ytterligare en sjukdom, vilken det är vet jag dock inte.... Men men vi får la se hur det går idag då

To the wildside

Kategori: Norrköping

Ikväll blire lite camping då! 
Jag, Disa o Julia har nämligen bestämt oss för att dra igång en grillning ute i skogen med hundarna, fläskfilé, varm oboy o godis! Taggad as hell, just sayin ;)
Bilder kommer!

The dun dun

Kategori: Allmänt

Jag känner mig så jävla duktig! Gjorde klart två arbeten på fyra timmar igår, med hjälp av Disa, då jävla skönt att det är ut världen! Och nått ännu bättre är ju att jag nästan är klar med en av låtarna och att jag har påbörjat en ny låt, kan det blir bättre?

Måste väl berätta lite om dagen då. 
Guidade ju holländare idag i skolan med Carro o Emma som en del i engelskan och det gick fan skit bra! Dock så luktade dom härsket stekfett och hade flottigt hår, men men vad ska man göra liksom? Är man vidrig så är man.
Konstigare namn har jag aldrig hört, det enda jag hörde va zxzkdzkzdbskttkr typ.... Sen så vare ju entreprenörskap och då vart jag och Emelie utlockade ur vår egna grupp som vi startade, jävla fittor asså, men som jag sa, vad ska man göra? Usch jaja kan ju bara hoppas på att vårt företag går bättre än deras :)

Här kommer bilder från när vi var i djurhuset o lekte med djuren :)





Kommer även en bild från dom vidriga holländarna, man kan typ känns lukten igenom datan/telefonen eller vad ni nu löser det här ifrån

Självklart så kommer ju det lite pictures från fritiden också haha


Allt för engelskan.... Eller?

Kategori: Allmänt

Dagen började fint, gick upp vid åtta på min sovmorgon för att guida holländare som ett litet plus i engelskan, fatta att jag sket i min sovmorgon till halv ett för att guida holländare som hade flottigt hår och luktade illa.... Men men kul vare iaf! 

She's back!

Kategori: Allmänt

OMG OMG OMG OMG OMG OMG!

Cher är tillbaka! Hennes nya singel finns på spotify, bästa låten asså! Womans world heter den, bättre får ni fan leta efter! Och gissa vad? Ingen jävla autotune! 67 and still going strong!



Länge sen sist

Kategori: Allmänt















Kände att jag var tvungen o blogga lite nu, var ett tag sen sist.... Kan iaf skylla på att jag glömde bort mitt lösenord :S 
Börjar med att berätta lite om onsdags, för då var vi nämligen i parken zoo med klassen. Det var fan skitkul men lite tråkigt ändå med tanke på att jag bor där.... Men nu kommer några bilder därifrån 

Back to norpan!

Kategori: Eskilstuna

Håller på att somna medans jag skriver det här, somnade 5.30 och vaknade nio imorse, är helt död asså.
Men men var ju tvungen o ta tag i mitt liv o göra nått så Robin och Wiggo kom hit för att fira Wiggos 8 årsdag! Fatta hur stor han har blivit! Sen så vart det hundhagen med mamma, Nikki, Kiara, Anna-Karin, Cecilia och Texas, trött hund nu asså! Klockan sex tar jag tåget tillbaka till Norrköping, saknade andra hem!